Uvjeti korištenja

Odredbe Uvjeta korištenja koje je definirala KALYA d.o.o., LEKENIK (u daljnjem tekstu KALYA) odnose se na korištenje ove web stranice, ponuđenih usluga i sadržaja.

Prihvaćanje uvjeta

Svako pregledavanje, preuzimanje, uporaba i dr. bilo kojeg dokumenta objavljenog na ovim web stranicama, podrazumijeva Vaše prihvaćanje Uvjeta korištenja ovih web stranica.

Autorska prava

Vlasnik ovih web stranica je KALYA d.o.o. te polaže autorsko pravo na sadržaj ovih web stranica. KALYA dopušta pregled, preuzimanje, ispis, kopiranje, distribuiranje i uporabu sadržaja objavljenog na ovim web stranicama pod sljedećim uvjetima: na sadržaju nisu učinjene nikakve modifikacije bez prethodnog pismenog odobrenja KALYA i materijali se koriste samo u svrhu informiranja te u osobne ili nekomercijalne svrhe.

Ukidanje web stranica

KALYA ima pravo u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga modificirati ili ukinuti ove web stranice ili usluge koje putem njih nudi, sa ili bez prethodne obavijesti. KALYA neće biti odgovoran ni Vama niti nekoj trećoj strani za promjenu ili ukidanje bilo koje od ovih web stranica. Stavke ovih Uvjeta korištenja ostaju na snazi unatoč mogućem ukidanju ovih web stranica.

Odgovornost

KALYA ne garantira da je sadržaj na ovim web stranicama bez grešaka ili pogodan za svaku svrhu, da će web stranica funkcionirati bez grešaka ili prekida, da implementacija sadržaja neće narušavati patente, autorska prava, zaštitne znakove ili ostala prava trećih strana. Ove web stranice mogu sadržavati linkove na ostale web stranice ili izvore. KALYA nije odgovorna za sadržaj, odnosno za proizvode koji su na tim web stranicama/izvorima ponuđeni. Linkove koristite na vlastitu odgovornost. KALYA nije odgovorna Vama, niti trećim osobama te se oslobađa svake odgovornosti za bilo koju nastalu štetu, direktnu ili indirektnu, slučajnu ili posljedičnu, povezanu s uporabom odnosno nemogućnosti uporabe KALYA web stranice.

Modifikacija Uvjeta korištenja

KALYA može Uvjete korištenja povremeno ažurirati. Vaše korištenje ovih web stranica nakon ažuriranja Uvjeta korištenja podrazumijeva Vaš pristanak na izmijenjene Uvjete. Izmjene i dopune ovih Uvjeta korištenja nisu valjane ako iste nisu objavljene od strane KALYA na ovim web stranicama. Svaka izmjena Uvjeta korištenja odmah postaje važeća.

Prestanak korištenja

Ako se ne slažete s Uvjetima korištenja, svako pregledavanje, preuzimanje, kopiranje ili prosljeđivanje sadržaja ovih web stranica, elektroničkim ili nekim drugim putem, nije dopušteno. Za uporabu ovih web stranica na neki drugi način, molimo kontaktirajte KALYA d.o.o. putem kontakt informacija objavljenih na ovim stranicama.

Registracija

Kako biste naručili naše proizvod iz asortimana Kalya d.o.o., morate se prethodno registrirati na našoj web stranici www.kalya-ayurveda.com.

Sam proces registracije vrlo je jednostavan i kratak. Potrebno je popuniti obavezna polja u obrascu Registracija - Novi račun (korisničko ime i e-mail) i na vaš e-mail doći će potvrda o uspješnoj registraciji.

Nakon uspješno obavljene registracije sačuvajte vaše pristupne podatke (korisničko ime i lozinka)  i koristite ih za Prijavu prilikom idućih posjeta web trgovini.

Kako kupovati u web trgovini

Na linku https://www.kalya-ayurveda.com/hr/shop možete pregledati našu ponudu.

Odaberite proizvode koje želite kupiti i kada ste završili s kupovinom, kliknite na gumb „završetak narudžbe“.

U idućem koraku, ukoliko ste već prijavljeni s vašim korisničkim podacima,  upišete podatke o naplati i  odaberite način plaćanja (bankovna uplata, plaćanje pouzećem i kreditne kartice/PayPal).

Ukoliko se niste prijavili kao korisnik to možete učiniti u slijedećem koraku -  Prijava upisujući svoje korisničko ime i lozinku u predviđena polja. Ukoliko ste prvi put u web trgovini i niste se još registrirali učinite to u ovom koraku i nakon uspješne registracije vratite se na završetak narudžbe.

Kada ste odradili sve korake, vaša narudžba je zaprimljena, a na mail Vam stiže potvrda o narudžbi te iznos za plaćanje.

Načini plaćanja

Plaćanje proizvoda na internetskoj stranici www.kalya-ayurveda.com može se izvršiti u kunama (HRK)  i eurima (EUR), ovisno o odabranom načinu plaćanja i prebivalištu kupca.

Cijene su maloprodajne, izražene u kunama, odnosno na engleskoj verziji stranice u eurima i u njima je sadržan PDV.  

Plaćanje možete izvršiti na sljedeće načine:

  • Bankovnom uplatom (putem ponude općom uplatnicom ili e-bankarstvom)
  • Plaćanje pouzećem
  • Kreditne kartice ili PayPal

Vlasnik računa: KALYA d.o.o.
Adresa: Poljana Lekenička 27B, 44272 Lekenik, Hrvatska
Broj računa: 1106910830
IBAN: HR0424840081106910830
Bank code: RZBH
SWIFT: RZBHHR2X
Bankarska institucija: Raiffeisenbank Austria d.d.
Podružnica: Zagreb
Opis plaćanja: Narudžba broj xxxx

Dostava proizvoda

Isporuku proizvoda vršimo putem DPD dostavne službe.

Rok dostave  je 3 do 5 radnih dana od dana uplate, osim na otoke gdje se dostava vrši prema rasporedu kurirske službe.

Dostava se posebno naplaćuje, ovisno o težini paketa, a iznos je iskazan prilikom narudžbe proizvoda.

Cijena dostave za Hrvatsku, za pakete do 5 kilograma težine, iznosi 35,94 HRK

Dostavu vršimo i u europske zemlje prema cjeniku dostavne službe za inozemstvo.

Za narudžbe vrijednosti 300 kn i više poštarina je besplatna.

Reklamacija proizvoda

Ako ustanovite da je prilikom isporuke paket oštećen, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili niste zadovoljni istim, molimo vas da nas kontaktirate i pošaljete reklamaciju. 

Ako je pošiljka oštećena u transportu takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke. U tom  slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate, već nas kontaktirajte kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. 

Ukoliko je proizvod koji ste dobili prilikom prvog otvaranja neispravan ili niste zadovoljni istim,
prigovor s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije možete poslati e-mailom na adresu info@kalya-ayurveda.com 

Nakon zaprimljene prijave poslat ćemo vam Vam potvrdu o primitka reklamacije te temeljem informacija koje ste nam poslali obavijestiti može li se proizvod zamijeniti za novi ili izvršiti povrat uplaćenog iznosa. U tom slučju na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća ga na naše skladište.  Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o slanju zamjenskog proizvoda /povratu novaca.

Vjerujemo da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

Newsletter

Prijavom tj. otvarenjem korisničkog računa na stranici www.kalya-ayurveda.com pristajete na primanje newslettera od poduzeća Kalya d.o.o. Ukoliko se s istog želite odjaviti možete to učiniti preko linka na podnožju stranice newsletter-a ili putem kontakt obrasca na našoj webstranici www.kalya-ayurveda.com  u kojem ste naveli zahtjev da vas se ukloni s liste primatelja.