EDUKACIJA PUTEM RADIONICA

Želite li naučiti više o Ayurvedi i njenim temeljnim principima pridružite nam se na jednoj od naših radionica. Nudimo osnovne tečajeve gdje će te naučiti povijest Ayurvede i njene osnovne principe te poduzeti prve korake u shvaćanju Vaše konstitucije te kako koristiti stečeno znanje. Za one koji žele naučiti više i posvetiti više vremena i energije svome zdravlju nudimo napredne tečajeve na kojima možete naučiti i praktično isprobati mnoge blagodati Ayurvede. Ukoliko želite proći više radionica, naša je preporuka da krenete redom i polako upotpunjujete svoje znanje.

Svaki polaznik radionice dobiva skriptu koja sadrži sve važne elemente predavanja. Pojedine radinioce sadrže i praktični dio pa je potrebno doći u ugodnoj odjeći kako bi vam bilo ugodnije ukoliko ćemo raditi vježbe.

Sve radionice se događaju u ugodnom prostoru našeg ayurvedskog centra.

Ukoliko u sklopu Vaše udruge ili centra želite organizirati predavanje ili radionicu s posebnim naglaskom na neku temu ili želite uključiti predavanja o Ayurvedi u Vaš edukativni program, možete nam se obratiti s upitom.

Više o svakoj radionici pogledajte pod menijem radionice na početnoj stranici, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi s radionicama slobodno nas kontaktirajte